Usluge

Poslovanje nekretninama

Od 2000. godine kada smo kao obrt počeli s radom, pa sve do danas, kao agencija za posredovanje pri prodaji nekretnina obavili smo veliki broj prodaje svih vrsta nekretnina, kako na području Grada Đakova i Đakovštine, tako i na drugim područjima Republike Hrvatske.

Od travnja 2009. godine agencija smo sa licencom te upisani u Registar posrednika pod brojem upisa 141/2009. i u Imeniku agenata u prometu nekretnina pod brojem 265/2009., što je vidljivo i na stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Veliku ponudu svih vrsta nekretnina te naše višegodišnje iskustvo u posredovanju pri prodaji nekretnina, kao i kvalitetan i ozbiljan pristup u obavljanju posla, smatramo dobrim razlogom da se obratite nama, ako želite kupiti/unajmiti ili prodati/iznajmiti nekretninu. Stojimo Vam na raspolaganju i za sve ostale poslove vezane uz poslovanje nekretninama kao što su izrada ugovora, provedba i prijepis vlasništva, savjetovanje pri izradi energetskih certifikata i realizaciji kredita, kao i svu ostalu pravnu podršku.

Preuzmi narudžbenicu

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.