O nama

Obrt REHNŠIBER nekretnine i komunalne djelatnosti registriran je u studenom 1999. godine, a s radom počinje 01. ožujka 2000. godine na lokaciji Ulica Stjepana Radića 5 u Đakovu. U obrtu radi 5 stalno zaposlenih djelatnika, od kojih je jedan agent za posredovanje u prometu nekretnina s položenim stručnim ispitom.

Na stranicama Hrvatske gospodarske komore upisani smo u Registru posrednika pod brojem upisa 141/2009 i Imeniku agenata u prometu nekretnina pod brojem 265/2009.

Kao glavnu djelatnost izdvajamo poslovanje nekretninama koje obuhvaća poslove agencije za promet nekretnina. Također u okviru svoga poslovanja obavljamo komunalne djelatnosti, koje je moguće obavljati jedino uz koncesiju, čišćenje svih vrsta objekata i završne radove kao  i upravljanje nekretninama.

Kao agencija za promet nekretnina u ponudi imamo veliki broj kuća, stanova, poslovnih prostora, zemljišta, vikendica i ostalih nekretnina u Đakovu i Đakovštini, ali i u ostalim dijelovima Slavonije i Hrvatske pa i izvan granica naše domovine.

U sklopu poslovanja upravljanja nekretninama održavamo i upravljamo s 26 stambeno-poslovnih zgrada u gradu Đakovu. Kao upravitelj zgrada ažurno vodimo evidenciju o zgradama i suvlasnicima te se trudimo da sve radove i probleme na zgradama obavljamo brzo, povoljno i kvalitetno, a sve na zadovoljstvo suvlasnika zgrada.

Od 2015. godine zajedno sa suvlasnicima zgrada preko fondova Europske unije i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjelujemo u energetskoj obnovi višestambenih zgrada, zbog čega su već povučena značajna sredstva za izradu energetskih certifikata, projektne dokumentacije i radova na obnovi zgrada.

Članovi smo Strukovne skupine poslovanja nekretninama pri HGK ŽK Osijek te smo redoviti sudionici na sastancima Komore i svojim sudjelovanjem doprinosimo rješavanju problematike u ovoj djelatnosti. Redovito sudjelujemo na Forumima nekretnina koje organizira Udruženje poslovanja nekretninama pri HGK. Naša mišljenja i procjene o vrijednosti nekretnina su tražene i cijenjene pa se kao takve učestalo prate tiskovnim i elektroničkim medijima.

DJELATNOSTI POSLOVANJA

  • 31 - AGENCIJA ZA POSLOVANJE NEKRETNINAMA
  • 39 - OSTALI ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU
  • 11 - SKUPLJANJE NEOPASNOG OTPADA
  • 81 - USLUGE POVEZANE S UPRAVLJANJEM I ODRŽAVANJEM ZGRADA TE DJELATNOST UREĐENJA I ODRŽAVANJA KRAJOLIKA
  • 81.22 - OSTALE DJELATNOSTI ČIŠĆENJA ZGRADA I OBJEKATA

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.